avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Daca indemnizatia de somaj mi a fost gresit ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Daca indemnizatia de somaj mi a fost gresit calculata ...

Buna ziua! Daca indemnizatia de somaj mi a fost gresit calculata si eu nu am mai facut plangere prealabia ci m am dus direct la tribunal, este posibil sa mi respingă actiunea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 6 Noiembrie 2024
Nu, Tribunalul va judeca cererea dvs.
Am inteles ca voi pierde ptr ca nu m am adresat intai lor apoi instantei...

Cornel Vasile a scris:

Nu, Tribunalul va judeca cererea dvs.

Nu scrie in lege ca trebuie procedura prealabila...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare CRIS38 CRIS38 am primit o decizie de sanctionare de 30% pe 3 luni pe care era specificat capot sa o contest la tribunal .am contestat o la contencios administrativ si am ... (vezi toată discuția)
Contestarea în instanțã a unei decizii de imputare Cristinabv Cristinabv Sunt functionar public. Am primit o decizie de imputare a unor sume constatate de Curtea de Conturi ca nelegale (spor) dupa ce Curtea de Apel a respins ... (vezi toată discuția)