avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,dețin o SENTINTA DE DIVORT AMIABIL, din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,dețin o SENTINTA DE DIVORT AMIABIL, din martie 2022.Atunci ...

Buna ziua,dețin o SENTINTA DE DIVORT AMIABIL, din martie 2022.Atunci am cerut o Pensie de întreținere de 300 Ron ,pentru un minor,care a fost trecută în Hotărârea definitivă.
De atunci și până în prezent,salariul minim a crescut de câteva ori,precum și nevoile minorei, pensia rămânând la fel.
Sunt eligibilă de indexarea pensiei,in raport cu salariul minim,daca in hotărârea definitivă a fost notată suma?
Cererea trebuie sa o depun eu sau minora de 17 ani?
Menționez că avem custodie comuna cu adresa la mine,deși întâlnirile cu tatăl ei nu s-au concretizat ,decât ocazional.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:26, 5 Noiembrie 2024
Așteptați să împlinească fata 18 ani, și să depună ea majoră fiind, cerere de acordare pensie de întreținere pe toată durata continuării studiilor.
Depuneți cererea acum probabil pana se va judeca minora o sa devina majora. Este pacat sa pierdeti un an,pensia majorata va fi datorata incepand cu data introducerii actiunii.Cererea.o depuneți acum ca reprezentant legal al minorei Discutați cu un av variante exista..
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt in proces de divort. am solicitat o ordonanta ... NeamtuMaria NeamtuMaria Buna ziua! Sunt in proces de divort. Am solicitat o ordonanta de urgenta pentru obligarea sotului la plata cheltuielilor de intretinere a minorului deoarece ... (vezi toată discuția)
Pot obține recalcularea pensiei de întreținere începând cu anul 2011 și până la data pronunțării hotărârii? Lolajimbita8 Lolajimbita8 Bună ziua.Am următoarea speță la are aș dori să îmi dați un răspuns legal. Sumt divortat din anul 2011 si am o fată în vârstă de 11 ani. Prin ... (vezi toată discuția)
Cuantum plata pensie alimentara stabilita la salariul minim pe economie evelineconstantin evelineconstantin Buna ziua !..... As dori sa va dresez o intrebare in urma careia sa incerc sa ma lamuresc asupra unui aspect. Minorul pe care il reprezint are o pensie de ... (vezi toată discuția)