avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Întrucât a intrat în vigoare la 1 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Întrucât a intrat în vigoare la 1 Septembrie noua ...

Bună ziua
Întrucât a intrat în vigoare la 1 Septembrie noua lege a pensiilor și nu au fost emise pentru toti pensionarii deciziile, întrebarea mea este dacă legea prevede un termen de emitere a deciziei sau ce să facă un pensionar căruia nu i sa calculat conform noii legi pensia , care nu a primit o nouă decizie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 6 Noiembrie 2024
Sesizare la CNPP/Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am ... goplanet goplanet Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)
Modificarea art 107 la legea 263/2010 privind acordarea retroactiva ... negut negut Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua știe cineva dacă am depus dosarul de pensie la 1 ... Dragnea Cateluța Dragnea Cateluța Bună ziua știe cineva dacă am depus dosarul de pensie la 1 septembrie ce trebuie să fac nu am primit decizia trebuie să încetez activitatea pt a mi ... (vezi toată discuția)