avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Bunica mea nu m.a chemat la succesiunea in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Bunica mea nu m.a chemat la succesiunea in urma bunicului.Ulterior ...

Buna ziua!Bunica mea nu m.a chemat la succesiunea in urma bunicului.Ulterior a vândut casa cu clauza de locuire un continuare acolo.
Eu sunt nepoata fiului lor care a decedat .
Mai pot strica actul de vânzare cumpărare făcut la notar ?Pot cere în instanță acest lucru atâta timp cât succesiunea s.a făcut în lipsa mea și nu am fost anunțată de bunica in mod voit?La întrebarea dacă mai are nepoți a declarat decât unul,pe mine m.a omis.Exista o cale legală pentru acest fapt și pot rezolva ceva în instanță?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:01, 6 Noiembrie 2024
Puteți solicita anularea certificatului de moștenitor și reluarea procedurii succesorale.
Întrebarea e: are bunica de unde sa va plătească cheltuieli de judecata si eventuale despăgubiri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu ... Leo23 Leo23 Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu fara că eu sa fiu chemată la succesiune .Menționez că sunt nepoata ei din partea fiului ei ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenitor loredana ioanesi loredana ioanesi Buna seara.am si eu cateva intrebari ssi nu pot gasi raspuns.in urma cu aproximativ un an bunicul meu,din partea tatalui,a decedat.ca mostenitori au ramas cei ... (vezi toată discuția)
Testament cu clauza nelegala! Catalhea Catalhea Buna ziua, Pe scurt.;prietenul meu se pregateste sa faca succesiunea dupa tatal lui,insa tatal lui a lasat un testament in care 25% ii revine lui si 75% ii ... (vezi toată discuția)