Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un "model plangere penala pentru neplata pensiei alimentare", deoarece in ultimele 12 luni am primit doar 1000 de lei pentru doi copii, si de un "model cerere de majorare a pensiei alimentare", avand in vedere ca in sentinta din 2012 (copiii aveau doi ani, nu stiu daca este relevant) este stabilita valoare de 220 ron, deoarece tatal nu lucra si nu stiu daca lucreaza cu forme legale. Acesta traieste in Italia.
Chiar nu imi pot permite un avocat in momentul de fata.
Multumesc!
Avocații nu folosesc modele în desfășurarea activității lor ,fiecare cerere fiind conceputa ținând cont de specificul fiecărei spete ,situație de fapt,etc.Cautati pe net dar exista riscul ca..modelele"gasite sa nu fie actualizate ,sa fie eronate etc.Pt plângerea penala o faceti cum credeți dvs indicați nume adresa dvs,sentintanprin care a fost obligat fostul soț la plata pensiei precizați datele de identificare ale acestuia și faptul ca înțelegeți sa formulați plângere penala pt infracțiunea de abandon de familie.Daca ați achita unui avocat un onorariu pt munca prestata nu cred ca ați fi mulțumită dacă acesta ar folosi modele..