avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie alimentara

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un "model plangere penala pentru neplata pensiei alimentare", deoarece in ultimele 12 luni am primit doar 1000 de lei pentru doi copii, si de un "model cerere de majorare a pensiei alimentare", avand in vedere ca in sentinta din 2012 (copiii aveau doi ani, nu stiu daca este relevant) este stabilita valoare de 220 ron, deoarece tatal nu lucra si nu stiu daca lucreaza cu forme legale. Acesta traieste in Italia.
Chiar nu imi pot permite un avocat in momentul de fata.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
RalucaMi, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:06, 6 Noiembrie 2024
Avocații nu folosesc modele în desfășurarea activității lor ,fiecare cerere fiind conceputa ținând cont de specificul fiecărei spete ,situație de fapt,etc.Cautati pe net dar exista riscul ca..modelele"gasite sa nu fie actualizate ,sa fie eronate etc.Pt plângerea penala o faceti cum credeți dvs indicați nume adresa dvs,sentintanprin care a fost obligat fostul soț la plata pensiei precizați datele de identificare ale acestuia și faptul ca înțelegeți sa formulați plângere penala pt infracțiunea de abandon de familie.Daca ați achita unui avocat un onorariu pt munca prestata nu cred ca ați fi mulțumită dacă acesta ar folosi modele..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere ramonela ramonela buna ziua!ma numesc danila ramona si sunt din brasov.am 20 ani.parinti mei au divortat de aprioximativ o luna dar mama mea e plecata de 4 ani in italia si are ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare cncd dana manea dana manea Poate cineva sa-mi dea un model de cerere privind atacarea unei hotarari emise de C.N.C.D.? (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare nicola123 nicola123 buna seara.Daca eu nu am platit pensia alimentara primului meu copil, pentru o perioada mai lunga, iar acum am inceput sa i-o platesc mamei copilului, mi se ... (vezi toată discuția)