avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua, va rog unde as putea gasi arhivele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua, va rog unde as putea gasi arhivele (1984-1990) intrepriderii ...

buna ziua,
va rog unde as putea gasi arhivele (1984-1990) intrepriderii de postav Azuga? am cautat deja la ITM Ploiesti si la Arhiva Nationala Ploiesti fara rezultat. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 6 Noiembrie 2024
In perioada aceea nici nu exista ITM ..acestea sunt infiintate la 01.01.2000.

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună-ziua. puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva ... Vlad 1234 Vlad 1234 Bună-ziua. Puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva CCIB-AG antrepriza instalaţii montaj hidro bucuresti, doresc o adeverință pentru pensionare, ... (vezi toată discuția)
Arhiva unei societati desfiintate teomoldoveanu teomoldoveanu Buna ziua ! Va rog daca ma puteti ajuta sa gasim arhivele societatii SC FORAJ SONDE SA BUCURESTI J 15/116/2005 CUI 1556617 Sotul meu a lucrat la aceasta ... (vezi toată discuția)
Unde aș putea găsi arhiva pentru ieelif voluntari din anul ... Birarutu Birarutu Unde aș putea găsi arhiva pentru ieelif voluntari din anul 1984 până în anul 1991 pentru vechime în munca (vezi toată discuția)