avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Va rog sa-mi raspundeti si mie la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea problema ...

Buna seara!
Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea problema !
Bunicul meu este decedat.Acesta are un imobil teren pe care este construita o casa.Exista un titlu de proprietate unde este singurul proprietar. Bunicul meu a avut un fiu,tatal meu, care a decedat si el.Parintii mei divortati. Eu sunt singurul copil al defunctului meu tata. Cum ma invatati sa procedez cu mostenirea de la bunicul meu. Prin instanta ? Pe cine chem in judecata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:25, 7 Noiembrie 2024
Mostenirile se dezbat la notar.
Prin excepție, dacă moștenitorii nu se înțeleg, succesiunea se dezbate în instanță.
Bunica trăiește? Tatăl dvs când a murit? Înaintea bunicului sau după?
Buna ziua! Bunica a fost divortata de bunicul meu. Tatal meu a decedat inaintea bunicului, Pe titlul de proprietate este doar bunicul. Tatal meu a fost singurul copil din relatia bunicilor,iar eu sunt singurul copil al tatalui meu. Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteți singurul moștenitor al bunicului.
Nu are niciun sens sa va duceți în instanță.
Adresati-va unui birou notarial de la ultimul domiciliu al bunicului și dezbateti moștenirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care ... CLAUDIA GRIGORE CLAUDIA GRIGORE Bună ziua ,as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care a avut 4 copii ,3 au murit, dintre care și tatăl meu,unchiul care trăiește nu vrea nimic din ... (vezi toată discuția)
Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul ... Alexandru9876 Alexandru9876 Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul de proprietate pe numele bunicului. Nu mai exista alți moștenitori în afara de noi doi, ... (vezi toată discuția)