avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare pe durata mobilitatii in scop de cercetare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare pe durata mobilitatii in scop de cercetare doctorala

Bună ziua!
Mă confrunt cu următoarea situație. Un cadru didactic din invatamantul liceal, care este si doctorand a obținut finanțare pentru o mobilitate externă. Acest proiect de mobilitate are ca scop documentarea și cercetarea unor resurse necesare elaborarii tezei sale de doctorat. Intrebarea este daca pe perioada mobilitatii externe, exista posibilitatea de a cere concediu cu plata de la institutia in cadrul careia activeaza ca profesor. Mentionez ca mobilitatea are o durata de 10 zile lucratoare si ca scoala i-a oferit acces gratuit la programe de formare in cadrul scolii.
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Mamam, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mamam , utilizator 07:30, 7 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, exista posibilitatea de a cere concediu cu plata de la institutia in cadrul careia activeaza ca profesor.
Bună dimineata! Imi puteti spune vă rog care este articolul in baza căruia se poate cere concediu cu plată? Eu am găsit doar art 157 care spune ca acest concediu cu plata ar putea fi acordat de angajator doar daca cadrului didactic doctorand care efectueaza mobilitatea externa nu i s-a asigurat participarea la cursuri de formare. Va multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Da, exista posibilitatea de a cere concediu cu plata de la institutia in cadrul careia activeaza ca profesor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca divele divele Perioada in care o persoana a fost doctorand cu frecventa este considerata vechime in munca ? - dar in specialitate, daca este un profesor de liceu? - dar ... (vezi toată discuția)
Se acorda concediu cu plata pentru elaborarea unei teze de doctorat? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Doctorandul este cadru didactic, si este in ultimul an de doctorat, si ar dori sa-si ia pe perioada februarie-iunie, concediu cu plata. Este posibila astfel ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru finalizarea lucrării de doctorat. dacă am finalizat ... vasea_13 vasea_13 Concediu pentru finalizarea lucrării de doctorat. Dacă am finalizat studiile de doctorat (cei 3 ani) și sunt în anul I de gratie pot cere o luna de ... (vezi toată discuția)