avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua ,am cumparat un excavator pe persoana ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua ,am cumparat un excavator pe persoana juridică iar ...

Buna ziua ,am cumparat un excavator pe persoana juridică iar dânșii mi-au trimis altceva decât in prezentare oferta in plus era defect si am refuzat descarcarea ,dupa care am cerut restituirea banilor, ei nu vor să-mi returneze banii.Ce este de facut.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 05:06, 8 Noiembrie 2024
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila. posibil sa trebuiasca, sa deschideti actiune in instanta.
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața!
Dacă aveți:
- un contract cu furnizorul care să includă și specificațiile tehnice ale produsului
- o factură fiscală și dovada plății integrale
- un proces verbal prin care ați menționat cum ca, produsul nu este conform cu specificațiile din contract și este defect,
Atunci aveți posibilitatea să depuneți chiar și o plângere penală pentru înșelăciune.
Vă sfătuiesc să luați legătura cu un avocat, căruia să-i prezentați toate documentele pe care le dețineți și să vă îndrume în speță.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare produs cu defecte fabricatie constatate ulterior geims geims Buna ziua, In data de 15 ian 2014 am cumparat un tractor nou la oferta de pret publicata pe site furnizorului. Cand mi_a adus tractorul am constatat ca ... (vezi toată discuția)
Frigider de pe net aura19731991 aura19731991 Buna ziua.am cumparat de pe net un frigider la mina a doua.a mets doar 3 zile apoi s a stricat.lam sinat pe cel de la care am luat.a zis ca vine sa repare dar ... (vezi toată discuția)
Posibilitate returnare motostivuitior - persoana juridica AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Am achizitionat un motostivuitor second hand de la o firma din judetul Mures si a venit cu defecte grave de functionare inca din prima zi. ... (vezi toată discuția)