avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, maine ar trebui sa imi intre ultima luna de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, maine ar trebui sa imi intre ultima luna de indemnizatie ...

Buna ziua, maine ar trebui sa imi intre ultima luna de indemnizatie creștere copil iar astazi am primit un mesaj de la banca cum ca mi s-a instituit o poprire pe cont , pana acum mi se oprea poprirea direct de la AJPIS, am sunat la banca si mi s-a spus ca într-adevăr apare o poprire pe cont si ca apare doar numele executorului silit, mi-a spus numele domnului , l-am cautat pe internet si am găsit numarul dansului de telefon, oare as putea sa il sun si mi-ar putea oferi mai multe detalii despre aceasta poprire?
Mulțumesc pentru răspuns
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Madalina12345, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 7 Noiembrie 2024
Misiunea executorului judecătoresc este să vă execute silit, adică să vă ia banii, nu să vă ofere gratis consultanță juridică.

Pentru consultație, plătiți o oră la cabinetul unui avocat.
Avocatul are misiunea să te apere și consilieze, NU executorul.

Oricum, legea interzice dubla poprire pe un singur venit din aceeași lună.
Dar executorul poate să nu respecte această prevedere legală, dacă așa vrea el.
Dapix, utilizator
Da, puteti suna executorul sa va spuna despre ce este vorba... trebuia sa va instiinteze de poprire.

Poprirea se înfiinţează fără somaţie, în baza încheierii de încuviinţare a executării, prin adresă în care se va preciza şi titlul executoriu în temeiul căruia s-a înfiinţat poprirea, ce va fi comunicată celei de-a treia persoane arătate lin lege împreună cu încheierea de încuviinţare a executării sau un certificat privind soluţia pronunţată în dosar. Despre măsura luată va fi înştiinţat şi debitorul, căruia i se va comunica, în copie, adresa de înfiinţare a popririi, la care se vor ataşa şi copii certificate de pe încheierea de încuviinţare a executării sau de pe certificatul privind soluţia pronunţată în dosar, şi titlul executoriu, în cazul în care acestea din urmă nu i-au fost anterior comunicate.
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita brenda-patricia1 brenda-patricia1 Bună ziua Am o rata la un credit , plătesc ratele dar mi sa pus poprire pe cont banca nu ma instintat iar ratele s-au dus la poprire . Am rezolvat problema ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in ... maiasavic maiasavic Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in momentul in care m-am trezit cu contul bancar blocat? la banca au spus ca nu stiu despre ce este ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar gh3gh1 gh3gh1 am primit de la un executor judecatoresc o adesa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat, insotita de o incheiere de incuviintare silita. Executorul ... (vezi toată discuția)