avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Ma-m judecat 3 ani de zile cu Primăria pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Ma-m judecat 3 ani de zile cu Primăria pt modificare ...

Bună ziua,
Ma-m judecat 3 ani de zile cu Primăria pt modificare titlu de proprietate și am câștigat, problema este ca de 9 luni de zile de la emitere sentința nu mișcă nimic,
Inginerul de la primarie a trimis de 3 ori actele la Comisia de fond Locala pt îndreptare situație dar de fiecare data au fost trimise înapoi pt ca au fost trimise cu diferite greșeli! Am rugămintea ce pot face pt ca vad o nepăsare din partea lor și nu le pasa de hotarare
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:59, 7 Noiembrie 2024
Cereti o consultatie la un executor judecatoresc, cu toate documentele pe care le detineti, in fata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate o executate silita a obligației de a face..E greu de spus care e situația fără a studia actele.Discutati cu un executor,eventual le faceți o notificare prin av.o sesizare la Prefectura,Av Poporului etcetc.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit raspunsuri in termenul legal de 30 de zile ContSters83715 ContSters83715 nu mia raspuns directia de sanatate si primaria, pt ca am cerut sanctionarea celor care nu mi-au raspuns :)... in plus, si la av poporului am cerut ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie dianatoma dianatoma Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu raspunsul dvs de specialitate, astfel incat sa pot merge si sa rezolv pe cale amiabila daca este posibil aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Alice_25 Alice_25 Buna seara. Acum 6 luni am fost presata cu telefoane si mesaje din partea unei rude sa o ajut cu o suma de bani pt cateva zile care au devenit cateva luni ... (vezi toată discuția)