avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Dacă sunt angajat într-o țară UE, alta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Dacă sunt angajat într-o țară UE, alta decât ...

Bună ziua. Dacă sunt angajat într-o țară UE, alta decât România, pot face un împrumut la o bancă din România?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 10:49, 8 Noiembrie 2024
Asta e la latitudinea bancilor , fiecare are propria politica de creditare . Intrebati-le . Ma indoiesc sa gasiti vreuna care sa accepte , pentru ca , in caz de neplata , le-ar fi foarte dificil sa va execute silit pentru a-si recupera banii . Dar … de ce ati dori sa faceti credit in Romania ? dobanzile din tara sunt mult mai mari decat in alte tari UE , mai mult decat duble …

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract bancar vandut de 2 ori bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, Sa va descriu pe scurt problema: in 2006 am luat un credit bancar de nevoi personale, fara ipoteca, de la o banca. Am achitat ratele pana in ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor la banca irina_iasi irina_iasi buna ziua.as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul meu.am o descoperire de credit 5400 ron- 6 salarii in avans- la o banca si un credit nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit BabSi BabSi As dori sa aflu daca pentru neachitarea unui credit de nevoi personale, fara garantie, imprumutantului, care este angajat permanent si are un venit salarial ... (vezi toată discuția)