avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROCEDURI. Dispunerea de catre judecator a urmarii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROCEDURI. Dispunerea de catre judecator a urmarii unei proceduri ...

PROCEDURI. Dispunerea de catre judecator a urmarii unei proceduri , desi exista la dosar dovezi clare, oficiale cu stampila si semnaturile corespunzatoare ca acea procedura a fost urmata , dar nu au fost luate in considerare documentele din dosar, fara sa existe nici un singur motiv invocat, poate fi contestata si unde ?. Scopul intrebarii: procedura ceruta nu poate fi urmata sub nici o forma ! Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita - tardivitate Lucian_bz Lucian_bz O sa incerc sa sintetizez pe cat posibil: - contract credit din 2007; - incuviintarea executarii silite de catre instanta in luna a 6-a 2014; - luna a ... (vezi toată discuția)
Neacordarea unei expertize grafosopice sesizarea cedo FRD FRD Am depus o plangere penala pentru fals in inscrisuri oficiale si am invocat ca acest document nu este semnat de catre persoana abilitata pentru a indeplini ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare poprire pentru amenda din 2007. cum pot combate apararile formulate prin intampinare? adrian_adri adrian_adri Buna ziua. Am depus in luna noiembrie 2013 contestatie la executare poprire la Judecatorie. Am primit intampinare prin care se invoca [b]exceptia lipsei ... (vezi toată discuția)