avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Terenul cu contract de superficie dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Terenul cu contract de superficie dintre ...

Buna seara !iNTREB daca terenul cu contract de superficie dintre mine si mama mea va intra la succesiune la imparteala cu fratii./iesire din indiviziune ,.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 14:31, 18 Noiembrie 2024
La succesiune întra toate bunurile ramase pe numele mamei. Un anumite condiții prevazute de lege pot întra și unele bunuri sau drepturi transmise de mama în timpul vieții unuia dintre copii în detrimentul celorlalti.
Nu inteleg daca superficia intra la succesiune.
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - speta SANTIER SANTIER Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Tatal meu a facut seccesiunea fata de parintii lui, insa nu s-a facut iesirea din indiviziune. S-au ... (vezi toată discuția)
Succesiune TIBOR 3 TIBOR 3 Fratii mamei mele care a murit de aproape 2 ani doresc sa iasa din indiviziune intr-o mostenire de pamant de la bunicul meu. din partea mamei ar trebui sa ma ... (vezi toată discuția)
Impartirea pamantului michelav michelav buna seara, am de adresat o intrebare cu rugamintea de a ma sfatui ce trebuie sa fac in aceasta problema: tatal meu a decedat ,el mai are inca 3 frati in ... (vezi toată discuția)