Fratii mamei mele care a murit de aproape 2 ani doresc sa iasa din indiviziune intr-o mostenire de pamant de la bunicul meu. din partea mamei ar trebui sa ma prezint eu si sora mea. chestiunea este ca noi nu am deschis inca succesiune. am inteles ca fiind termenul depasit aceasta se mai poate face decat in instanta
asa este ? poate sa -mi spuna cat ar putea sa coste succesiunea + iesirea din indiviziune avand in vedere
ca pretul pamantului este f scazut
trebuie sa mergeti la notar sa faceti succesiunea dupa mama dvs si dupa aceea faceti iesirea din indiviziune. tot la notar daca va intelegeti la imparteala. si tot notarul o sa va spuna si cat va costa.
multumiri pt raspunsurile anterioare
Am urmatoarea intrebare ce se intampla daca la masa succesorala nu sunt aduse toate bunurile sa zicem neintentionat datorita necunoasterii bunurilor ( descoperirii ulterior succesiunii a unor titluri de valoare sau actiuni la o societate) sau neeliberarii unui titlu de proprietate in timpul vietii descendentului
Se va mai merge inca o data la notarul public care va elibera un Certificat de mostenitor suplimentar.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Mostenire terenuri
sdiana
Tatal meu a decedat in 2002. Printre altele, detinea si niste terenuri la tara, obtinute in urma succesiunii tatalui sau, dar care i-au fost atribuite doar ca ... (vezi toată discuția)