avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as vrea sa actionez in judecata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as vrea sa actionez in judecata proprietarul unor ...

Buna ziua, as vrea sa actionez in judecata proprietarul unor animale pentru nesupravegherea lor distrugere si degradadare.Ar trebui formmulata o reclatie in civil sau penal? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:23, 9 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere penala pt distrugere.
Sau puteti actiona pe cale civila pt a-i cere proprietarului sa va plateasca daunele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, caine lovit dumitrascupp dumitrascupp buna zziua.aseara un sofer,mi-a lovit cainele cu masina.l-ar fi putut evita,dar a spus ca se grabeste si nici nu are timp sa stea pana vine politia.am luat ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard alin8 alin8 ce as putea face ,sau cum sa procedez in cazul acesta ,,,pot face plangere la parchet de distrugere? in seara zilei de 27,10.2017 , a venit la un vecin de ... (vezi toată discuția)
Despre abuz de incredere bebe1988 bebe1988 eram la un chef la cabana cu prietenii si unul dintre ei ma rugat sa i dau cheia d la masina sa mearga sa isi ia tigari eu lam intrebat p el si prietena lui ... (vezi toată discuția)