avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Firma de arhivare RTZ PARTNERS Cluj mi-a eliberat o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Firma de arhivare RTZ PARTNERS Cluj mi-a eliberat o adeverinta ...

Firma de arhivare RTZ PARTNERS Cluj mi-a eliberat o adeverinta cu sporurile si acordul global pe perioada lucrata la Casirom SA Turda. Casa de pensii spune ca adeverinta nu e conforma (Anexa 6 din legea 960/2023)
RTZ i-mi comunica ca nu poate face asa ceva fiind prea multe rubrici pe luni si ani si imi recomanda sa ma adresez instantei
Ce e de facut? Sa ma indrept impotriva cui? RTZ sau casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: i0nel , utilizator 09:43, 12 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impotriva la amandoua puteti promova actiunea.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii 2024, acord global, etc. buna ziua. as dori ... DC 57 DC 57 Recalculare pensii 2024, acord global, etc. Buna ziua. As dori sa aflu ce se intelege prin : Perioada de cotizare mai mare de 25 ani ( pt care se acorda ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la solicitarea mea, sc a & m arhive center srl - ploiesti ... uca2015 uca2015 Buna ziua La solicitarea mea, SC A & M ARHIVE CENTER SRL - Ploiesti mi a eliberat 3 adeverinte pt veniturile brute, acordul global si sporurile acordate de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a ii-a de munca DAN BUTARU DAN BUTARU Am lucrat timp de 35 de ani, din care 19 ani intr-o fabrica de postav ca tesatoare,meserie care se incadreaza conform normativelor in grupa a II-a de munca,in ... (vezi toată discuția)