avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Lucrez la o firma de 8 ani si care face ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Lucrez la o firma de 8 ani si care face reduceri ...

Buna seara,
Lucrez la o firma de 8 ani si care face reduceri de personal datorita lipsei de comenzi. (Industria Auto).
Au venit la mine cu o "superoferta" de 7 salarii daca fac lichidarea la zi.
Intrebarile mele sunt :
1. Ce mi se poate intampla daca nu semnez?
2. Care ar putea fi urmatorul pas pe care firma poate sa l faca in defavoarea mea?
3. Care este perioada in care poate sa ma disponibilizeze ulteruior?
Cel mai recent răspuns: tudor_u2 , utilizator 21:26, 14 Noiembrie 2024
Acelas lucru am patit si eu in urma cu 8 luni am fost foarte suparat si am mers pe calea legala si anume daca nu mai au nevoie de tine sa te concedieze pe motivul de restructurari si beneficiezi de somaj,daca accepti salarii si iti dai demisia nu mai iai somaj,acum depinde de tine daca ai un loc de munca pregatit unde sa incepi imedeat atunci e avantajos sa iei bani dar daca nu cine stie cind gasesti alt servici alegerea este la tine si citeste codu munci si vezi sa nu fii pacalit. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primim somaj daca firma nu are 1 an de activitate? katiushca katiushca Am fost anuntata ca se fac restructurari si sunt si eu pe lista de concedieri, o sa mi se dea preaviz de 20 zile lucratoare mentionat in contract in zilele ... (vezi toată discuția)
Criterii pt care un patron te poate da afara toporan florentina toporan florentina Buna seara, cum am mentionat si in titlu as vrea sa stiu care sunt criteriile legale in termenii carora un patron te poate da afara la momentul si legile ... (vezi toată discuția)
Concediere/desfiintarea postului Dan_2010 Dan_2010 Buna seara, lucrez de 9 luni la sa o societate comerciala X-s.r.l care are aproximativ 50 de angajati. Saptamana trecuta mi s-a comunicat,verbal doar,ca ... (vezi toată discuția)