avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara.Am un teren agricol de 2 ha care n-a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara.Am un teren agricol de 2 ha care n-a fost lucrat niciodata. ...

buna seara.Am un teren agricol de 2 ha care n-a fost lucrat niciodata. .La dezbaterea mostenirii de cand se plateste impozitul pe teren.
Cel mai recent răspuns: grosu48 , utilizator 17:45, 12 Noiembrie 2024
care mostenire? dvs sunteti in viata
Daca este dezbatere ,cineva a decedat si este vorba de acele bunuri ramase care sunt cele doua ha

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea terenului agricol dat in arenda si a dividendelor anuale daca nu se dezbate succesiunea in 3 ani de la decesul mamei? mariapopescu65 mariapopescu65 Mama a decedat acum 2 ani. Mostenitorii ramasi sunt doar cei doi copii, eu si fratele, deoarece sotul, tatal nostru,a dat renuntare notariala la mostenirea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire... s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am constatat ca de multe ori \"mostenirile\" iti provoaca mai mult batai de cap decat bucurii, asa ca as dori sa va rog, daca ma poate lamuri si pe ... (vezi toată discuția)
Pasi dezbatere mostenire PATRASCU_IUL PATRASCU_IUL Buna ziua, Rog pe aceasta cale ca un notar sau avocat sa ma ajutate cu pasii care trebuie urmati intr-un caz de mostenire si vanzare de terenuri. Iata sirul ... (vezi toată discuția)