avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, vreau o lămurire cu terenul arabil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, vreau o lămurire cu terenul arabil deținut de ...

Bună seara, vreau o lămurire cu terenul arabil deținut de tata și un frate de al meu , pe același titlu de proprietate sunt ei doi ca și proprietari, însă în registrul agricol este trecut doar tata, acum se va intabula gratuit de primărie însă tata vrea ca terenul sa fie intabulat doar pe el pentru ca lui i-a dat teren necesar dar nu a făcut dezmembrarea parcelelor. Se va putea intabula doar tata pe el?sau este nevoie de acordul fratelui meu?
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
mariape, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:53, 11 Noiembrie 2024
intabularea se va face conform titlului de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie teren morariu1957 morariu1957 In anul 2006 am cumparat o parcela de pamint arabil in suprafata de 1000 m in intravilanul localitatii in baza unei chitante de mina cu martori ,nu am putut cu ... (vezi toată discuția)
Registrul agricol teosielena@yahoo.com teosielena@yahoo.com BUNA ZIUA AS DORIII UN RASPUNS DETALIAT 1rolul registrului agricol la stabilirea dreptului de proprietate 2Rolul cartiii funciare 3IN CAZUL IN CARE ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)