avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Închiriere în regim hotelier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Închiriere în regim hotelier

Buna seara,
Un apartament din condominiu poate fi inchiriat in regim hotelier daca nu exista acordul Asociatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:38, 12 Noiembrie 2024
NU !
Va trebuie acordul vecinilor direct afectati, adica cei care vor suporta tot ce se intampla in minihotelul dvs. si apoi acordul com. ex. al as. prop.
Daca tot vreti sa faceti ceva, studiati legislatia specifica - dvs. practic schimbati destinatia locuintei.
Pe langa asta, daca as fi in situatia vecinilor dvs. v-as sugera ca si dvs. sa locuiti acolo. sau undeva foarte aproape. Poate nu stiti ce se intampla in aceste locuinte inchiriate in regim hotelier - din acest motiv v-am sugerat sa locuiti si dvs. macar in preajma "hotelului"...
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul ... Ducu Flo Ducu Flo Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul meu, să-l inchiriez unei alte persoane ( ex: in regim hotelier)? Am văzut că se practică ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui birou de executor judecatoresc fara acordul vecinilor zolyxx zolyxx Buna ziua La parterul scarii blocului s-a infiintat un birou de executor judecatoresti. A cumparat apartamentul respectiv recent. Nu a cerut de la nimeni ... (vezi toată discuția)
Chemare în judecată pentru clasificarea apartamentului în regim hotelier?. OanaMK OanaMK Bunicii mele, în vârstă de 86 de ani, i s-a deschis acțiune civilă în instanță de către vecina de sus pentru că Bunica nu i-a semnat / dat acordul ... (vezi toată discuția)