avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, in cat timp ar trebui sa de un procuror ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, in cat timp ar trebui sa de un procuror clasare ...

Bună seara, in cat timp ar trebui sa de un procuror clasare la dosar??
Specific am fost testat cu aparatul droag test , si acum au ajus rezultatele la contra expertiza si nu influența conducerea autovehiculului
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 05:21, 13 Noiembrie 2024
Daca aveti avocat vorbiți cu el
Depinde ce știe sa facă ca avocat.
Fără avocat este greu de spus.
Poate dura și un an sau mai mult.

București 2024

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca aveti avocat vorbiți cu el
Depinde ce știe sa facă ca avocat.
Fără avocat este greu de spus.
Poate dura și un an sau mai mult.

București 2024

Da dar cu un raspuns mai concret nu puteti sa ma ajutați ce a-și putea sa fac
Si daca a-și putea sa il iau anu acesta
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
Alexalex3121., utilizator
Bună dimineața! Nu vă poate da nimeni un răspuns exact pentru că redactarea soluției depinde de factori ca : încărcătura de dosare pe care o are polițistul și procurorul, urgența unor dosare mai grave sau mai vechi, concedii sau zile libere etc. Puteți face o cerere la Parchet pentru urgentarea soluției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta Palade ionica Palade ionica Buna ziua am fost depistat cu 0.68 in aer exprimat , am fost cooperant nu am alte probleme in spate ,nu a fost vorba de accident . Vroiam sa imi spuna cineva ... (vezi toată discuția)
Am avut dosar pentru accident cu vatamare corporala, ultima data ... Robert119 Robert119 Am avut dosar pentru accident cu vatamare corporala, ultima data cand am prelungit dovada politistul m-a instintat ca dosarul a fost clasat si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Termen rezolutie n.u.p - procuror - numere rosii expirate de 3 zile - persoana handicap florintb florintb Bun gasit. Pe data de 9 Martie am fost oprit in trafic cu numerele rosii expirate din 6 Martie. Am semnat procesul verbal, am cooperat pe deplin cu agentul ... (vezi toată discuția)