avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de întreținere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de întreținere

Vă rog să mă ajutați cu o nelămurire. Bunica mea a făcut contract de întreținere cu uzufruct viager cu unchiul meu. De când a făcut acest contract se pare ca nu poate accesa ajutor financiar de la primărie (ex Ajutor de energie pentru lunile de iarnă) deși are venitul foarte mic pe motiv ca are întreținător. Este normală această situație? Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
Eho24, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 06:04, 12 Noiembrie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea ( dar eu nu sunt jurist ) este normal , bunica are toate nevoile acoperite , inclusiv incalzirea . Prin acel contract de intretinere unchiul s-a angajat sa i le asigure . Nu e in nevoie . Practic , venitul dansei este format din contravaloarea intretinerii , la care se adauga acel venit mic de care pomeniti . In aceasta situatie , ajutorul ar fi pentru unchi , dansul ar cheltui mai putin pentru intretinerea mamei sale .
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)
Probleme contract vanzare cumparare plai plai buna.as dori si eu o lamurire la aceasta situatie.bunica mi a vandut mie casa si terenul cu contract de vanzare cumparare.problema este ca in aceasta locuinta ... (vezi toată discuția)
Contestarea contractului de intretinere Hellenas Hellenas Am facut un contract de intretinere cu bunica mea pe cota parte care ii revine. Bunica are 4 copii si fiecare in urma decesului a bunicului prin sucesiune au o ... (vezi toată discuția)