avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model de plângere împotriva încheierii emise de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model de plângere împotriva încheierii emise de referentul de la ONRC.

Bună ziua,

Vă rog dacă puteți să mă ajutați cu un model de plângere împotriva încheierii emise de referentul de la ONRC.

Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 14:31, 13 Noiembrie 2024
Nu ar fi mai usor pentru dvs sa vedeti motivul invocat de referent raportat la documentele depuse, sa refaceti actele in acel sens si sa redepuneti dosarul?
Este o soluție. Aștept să văd încheierea și cred că redepun dosarul. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere notare cf kytina kytina Buna ziua, Am cerut notarea in CF a unui antecontract de v.c.si mi-a fost respinsa cererea cu drept de plangere in 15 zile.Intrebarile mele sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)
Notare respingere in cartea funciara Florentina Ragalie Florentina Ragalie A fost depusa la OCPI, spre avizare, o documentatie pentru obtinerea certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra unui teren (conform HG ... (vezi toată discuția)
Plangere cf ContSters88252 ContSters88252 la art.50 din legea 7/1996 la : \\"(21) Împotriva încheierii registratorului-şef emise potrivit alin. (2) cei interesaţi sau notarul public pot formula ... (vezi toată discuția)