avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda circulație și măsură reținere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda circulație și măsură reținere permis. ...

Bună ziua! Soția mea a fost chemata la poliția rutieră pt un incident în care ar fi fost implicată conform declarației și filmărilor unui alt șofer. In filmare se vede că cel lovit a frânat brusc la o trecere și că soția mea a frânat și ea în spatele acestuia, dar nu se observă un impact evident. Politistul foarte deranjat că soția nu a recunoscut că l-a atins pe cel din fata a amendat-o și i-a reținut permisul pt 120 zile. Acesta a mai menționat că s-a văzut pe camera care filma către față că a fost un impact, pe cea din spate neobservandu-se acest fapt. De asemenea, pe PV, polițistul a descris altfel situația, menționând că soția nu i-a acordat celuilalt prioritate, nerespectând semnele rutiere(probabil stop). Deci în PV este descrisă altă faptă. Care sunt șansele de anula sau macar diminua aceste măsuri aplicate de polițist, avans în vedere cele descrise mai sus? Și care sunt pașii? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
Derek88, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:19, 12 Noiembrie 2024
Angajați avocat și contestați în instanță. Șansele depind de administrarea probelor și de pretenții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat mi -a fost suspendat permisul pt 60 de zile . s-a ... DANIEL STANCU DANIEL STANCU Bună ziua! Mi -a fost suspendat permisul pt 60 de zile . S-a întâmplat înainte de intrare în Buzău ( direcția B > Bz ) . Este o curbă cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier din culpa Robka Robka Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier in urmatoarele conditii: - ma deplasam pe banda 1 de mers - un sofer de pe banda 2 a schimbat brusc ... (vezi toată discuția)
Incident rutier ContSters180748 ContSters180748 Buna ziua, O situatie bizara: Mergeam cu masina pe drum cu 2 benzi pe sens ( eu mergand pe banda de langa marginea drumului), viteza 90/h si din stanga a ... (vezi toată discuția)