avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara.Azi mi s-a retinut permisul conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara.Azi mi s-a retinut permisul conducere pentru neacordare ...

Buna seara.Azi mi sa retinut permisul conducere pentru neacordare prioritate pietoni.Eu am acordat prioritate pietonul a trecut prin fata masini mi sa spus ca trebuia sa astept sa ajunga pe trotuar si dupa sa plec ...pietonul era pe directia mea de mers
Am camera de bord care arata ca pietonul a trecut si era in siguranta in dreptul unor jaloane de delimitare.doar ca ora de pe camera e cea veche..As avea sanse de castig la o eventual contestatie?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian1981* , utilizator 20:58, 12 Noiembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara in seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de ... Sergiu199 Sergiu199 Buna seara In seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de prioritate la pietoni. Pietonul nu era angajat inca pe trecere(Era in scuar), initial ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis dianazah dianazah este corecta sanctiunea de suspendare de permis pt neacordare de prioritate pe trecerea de pietoni,desi acesta aproape trecuse?..adica era deja cu un picior pe ... (vezi toată discuția)
Retinere permis neacordare prioritate pieton nitugrigore nitugrigore Azi mia fost retinul permisul pe 30 de zile pt neacordare prioritate pieton.Pietonul care era pe sensul meu de mers mai avea jumatate de metru sa puna ... (vezi toată discuția)