avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, As dori sa stiu daca pe perioada de proba, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu daca pe perioada de proba, in cazul ...

Buna ziua, As dori sa stiu daca pe perioada de proba, in cazul in care salariatul, dupa 1-2 zile de lucru, nu se mai prezinta la serviciu si nici nu mai raspunde la telefon, incetarea se face in baza art 31? practic se face notificare ca si cand din initiativa angajatorului se inceteaza CIM?Cum poate sa recupereze angajatorul cheltuielile generate cu angajarea, echipamentul de munca predat si controlul medical efectuat pentru fisa de medicina a muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 13 Noiembrie 2024
Da, ii puteti face incetarea c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun.

Doar printr-o actiune in instanta se pot recupera acele cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cim ? morenamaria morenamaria sa va prezint situatia : o firma a discutat telefonic cu 2 persoane o viitoare angajare.Se intocmesc CIM,se transmite Revisal dar cei 2 nu se mai prezinta la ... (vezi toată discuția)
Preaviz ContSters315461 ContSters315461 Buna ziua. Tocmai m-am angjat la o firma. Lucrez de 3 zile aici, dar vreau sa plec din motive personale. Trebuie sa respect perioada de preaviz tinand cont ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba surdoiu surdoiu Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema: - am angajat o persoana cu cim, a venit o zi, dupa care a spus ca ea nu se mai poate ... (vezi toată discuția)