avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plată șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plată șomaj

Bună ziua! Luna trecută am primit carnetul de șomaj iar luna aceasta pe data de 5.11 am fost pentru prima viză. Pe carentul de șomaj scrie că data stabilirii dreptului de indemnizație de șomaj este de 1.10. În acest context, când îmi voi primi banii de șomaj luna aceasta sau de luna viitoare? Voi primi și bani din urmă?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
Wren, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 13 Noiembrie 2024
Normal trebuia sa-i primiti pe data de 01.11.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj; ultima viza flaviutzza flaviutzza buna seara. sunt in somaj si luna viitoare s incheie cele 6 luni de acordare. Data stabilirii dreptului de indemnizatie pentru somaj a fost 15.07.2010 iar in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)
Prima plata a indemnizatiei de somaj nirdoc nirdoc Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta: -in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj; ... (vezi toată discuția)