avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, știe cineva ce pot face dacă am o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, știe cineva ce pot face dacă am o sentință definitivă ...

Bună ziua, știe cineva ce pot face dacă am o sentință definitivă și casa de pensii nu o execută? Am făcut 3 cereri la sector și una la casa națională și nu mișcă nimeni nimic!
Cel mai recent răspuns: Mihai Ch. , utilizator 10:22, 16 Noiembrie 2024
Puteti executa silit prin executor judecatoresc.
Legea va conferă și dreptul la avocat și banii se recuperează de la debitor prin executor.
Deci, nu pierdeți banii dati la avocat.

București 2024
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc Georgeta_E Georgeta_E Buna ziua, Pe scurt: am sentinta civila definitiva si irevocabila din 2014 referitoare la divort, domiciliu copii, pensie alimentara. Cu privire la pensie ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca ROMANFLORIN ROMANFLORIN am obtinut o hoarare judecatoresaca definitive (titlu executoriu) impotriva bancii care a fost obligata la retituirea comisionulu de risc. Desi I-am adresat o ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma furata atlantiana atlantiana Buna ziua, Anul trecut mi-au intrat hotii in casa si mi-au furat o suma de bani. Am dat declaratie la Politie, m-am constituit parte civila. Politia i-a ... (vezi toată discuția)