avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executor, partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executor, partaj

Buna ziua, tata a primit o hartie de executare pentru o datorie de 10 ani in valoare de 12 mii euro. el fiind plecat in strainatate , cei de la executor nu l -au gasit cu venit in Romania pentru a pune poprire dar au gasit apartamentul pe care il are cu mama. Ei sunt divortati. Intrebarea mea este : poate mama sa faca partajul prin care jumatatea lui sa treaca pe numele mamei? Mentionez ca executorul apare pe Cf-ul apartamentului. Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:47, 14 Noiembrie 2024
Buna ziua, in primul rand daca mai este in termen ar trebui contestata executarea ca fiind prescrisa daca datoria este atat de veche. Se poate si partaja imobilul cu obligatia ca mama dvs sa ii plateasca tatalui pentru partea acestuia o sulta. Situatia trebuie analizata in baza actelor sub mai multe aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părintii mei sunt divorțați de mai bine de 20 ani și au partajul făcut, dar mama nu i-a plătit tatei sulta și nu poate vinde apartamentul. Își mai poate cere el acum drepturile? Nicosisu Nicosisu Buna seara. Parintii mei sunt divortati de mai bine de 20 ani. La partaj a fost evaluat apartamentul si stabilita o suma pe care mama ar fi trebuit sa o dea ... (vezi toată discuția)
Divort Tav23 Tav23 Parintii mei divorteaza. Tata are pe una de circa 10 ani. La inceput i-a jurat mamei ca nu va mai avea vreo tangenta cu ea si ca a incheiat totul definitiv. ... (vezi toată discuția)
Partaj, sulta neplatita, evacuare dupa 10 ani luciano2014 luciano2014 buna ziua, In urma cu 10 anii, parintii mei au trecut prin divort,acesta sa terminat acum 7 anii, tata a locuit singur, mama plecata, el a ramas datorita ... (vezi toată discuția)