avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Copilul are 7 ani mia venit hîrtie de la fisc cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Copilul are 7 ani mia venit hîrtie de la fisc cu ultimi 5 ani ...

Copilul are 7 ani mia venit hîrtie de la fisc cu ultimi 5 ani de zile sa plătesc sumă de 1900 lei cu tot cu penalizări ptr că nu am declarat copilul la taxe și impozite cînd sa născut.
Sint obligat sa plătesc sumă asta la fisc dacă nu o plătesc o trimite la ANAF.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:16, 14 Noiembrie 2024
Buna ziua

Eu zic sa recititi acea citatie sau sa rugati pe cineva sa va explice ce contine ea.

Nu exista asa ceva sa declari copilul la taxe si impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie anaf Negoita Daniela Negoita Daniela Impreună cu soțul am achizitionat o hală industrială in 2015 .Am inregistrat o imediat la fisc ( nu am fost intrebați dacă este cladire rezidențială ... (vezi toată discuția)
Buna la aeroport am primit o hârtie gen citatie sa ma prezint ... Denis198 Denis198 Buna la aeroport am primit o hirtie gen citatie sa ma prezint la brigada anti crimine sa mi dea un act m am speriat si am plecat in tara ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Contracte abuzive cu o institutie nebancara tina_gemeni tina_gemeni ma adresez dumneavoastra pentru a va solicita sprijinul intr-o problema pe care sora mea o are in calitate de debitor al institutiei non-bancare []. In anul ... (vezi toată discuția)