avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de propietari refuza sa primeasca cintestati ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de propietari refuza sa primeasca cintestati la lista ...

Asociatia de propietari refuza sa primeasca cintestati la lista prin posta sau fizic la sediu, ppt actiona in instanta pe aceasta speta, am nevoie neaprat de reprezentarea unui avicat?
Am trimis mai multe cintestati in ultimele luni pt. un calcul executat gresit si nu am orimit raspuns pe unele a.r. scrie destinatar refuza pri.irea si oe unuele destinatar lipsa pt ca nu sa dus sa mai ridice de la oficiu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:15, 15 Noiembrie 2024
Aveti dreptul de a va judeca fără avocat.
Insa, este util de știut ca banii dati la avocat se recuperează de la asociație dacă câștigați procesul.
Este de analizat cazul.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate plati intretinerea in timpul unui litigiu daca administratorul refuza sa incaseze timpuriu timpuriu acesta situatie cum se poate rezolva ? exista un litigiu intre o asociatie si un propietar reprezentand plata restanta la intretinere , procesul este la faza ... (vezi toată discuția)
Contestatii la liste cheltuieli lunare conf.h.g.1588/2007, art.12,lit.a, pct.d) db03uie db03uie Poate ma sfatuieste cineva cum sa procedez cu privire la faptul ca asociatia de proprietari refuza sa primeasca contestatiile la listele de cheltuieli lunare. ... (vezi toată discuția)
Administratorul care nu este propietar poate sa vina in ag cu 113 imputerniciri? SCLIPEINICU SCLIPEINICU La a doua sedinta a AG,am fost 40 propietari plus administratorul.Tot ce am votat (alegerea CEX,a comisiei de cenzori,etc.).administratorul si inca un ... (vezi toată discuția)