avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara!Am beneficiat de concediu creștere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara!Am beneficiat de concediu creștere copil pana la ...

Bună seara!Am beneficiat de concediu creștere copil pana la vârsta de 2 ani deoarece eram eleva la postliceala.Intrebarea mea este:pot beneficia de șomaj după încheierea concediului de creștere copil?Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 16 Noiembrie 2024
Intrebati la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil i_cezarina i_cezarina buna seara Din 25.11.2009 sunt in somaj urmand a se termina in 25.11.2010. Din aprilie a.c. sunt insarcinata urmand sa nasc pe 19.01.2011. Pe 15.11 voi merge ... (vezi toată discuția)
Șomaj după concediul de creștere copil Ileana-Constanta Ileana-Constanta Bună ziua, am lucrat neîntrerupt ca profesoară din anul 2000 până în 2013, dar mereu pe perioadă determinată, ca suplinitor. La 1 aprilie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Din luna martie m-am angajat cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, iar in luna septembrie am nascut. Am fost in concediu de ... (vezi toată discuția)