avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Culica Eugen sunt in somaj pina pe 12.12.2024, și m ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Culica Eugen sunt in somaj pina pe 12.12.2024, și m am inregistrat ...

Culica Eugen sunt in somaj pina pe 12.12.2024, și m am inregistrat pentru votare la președinte și parlamentarii, întrebarea este, pot pierde șomajul pentru că m am înscris la votare , , daca voi trece de cele 3 simulări, mă poate ajuta cineva cu un răspuns
Cel mai recent răspuns: petcuelena , utilizator 17:59, 18 Noiembrie 2024
Nu se pierde indemnizatia de somaj..dar intrebati si la AJOFM.
Va mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj daca sunt absolvent de facultate insa au trecut 60 de zile de la absolvire? preds preds Buna ziua. Sunt un absolvent de facultate, promotia 2011. M-ar interesa si pe mine daca mai pot beneficia de somaj, in conditiile in care nu m-am inscris la ... (vezi toată discuția)
Somaj vioricaloredana vioricaloredana buna ziua! am lucrat la o firma din iulie2007pana la 01.04.2010,ieri am fost sa depun dosarul pt somaj si mi s-a spus ca in perioada ianuarie 2009-august ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar somaj - 10 zile monybs monybs Am si eu o mare problema. Mi-a fost desfacut contractul de munca in 12 februarie 2011 . la acea data termenul pentru depunerea dosarului la AJOFM era de 30 ... (vezi toată discuția)