avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirie - dat în judecată Bună ziua, dacă am dat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie - dat în judecată Bună ziua, dacă am dat în chirie, ...

Chirie - dat în judecată
Bună ziua, dacă am dat în chirie, dar chiriașa vrea să plece după doar două luni, deși contractul e pe un an, pot să o dau în judecată să îmi platească suma pe tot anul, chiar dacă nu scrie asta în contract? Menționez că tot ce scrie în contract este că e posibilă încheierea contractului și înainte de termen, cu acordul scris al ambelor părți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți cum atât cât nu este prevazuta o clauza de acest gen în contract.Mergeti la un av pt a va formula un contract cum trebuie,, modelele"de pe net nu sunt suficiente..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati si termenul legal in care poate pleca chiriasa. Vedeti ce paguba puteti dovedi prin plecarea anticipata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriaș stabil dar neglijent! cum pot să-i măresc chiria? Florian59 Florian59 As avea o intrebare , am un spatiu inchiriat de 6 ani aceleasi firme , un chirias destul de bun platnic doar ca investitii la intretinerea imobilului n-a prea ... (vezi toată discuția)
Cum scap de chiriasul asta in mod legal si fara probleme ? cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua, In 2019 ,am inchiriat apartamentul cuiva din alta localitate cu contract de inchiriere . Mentionez ca am declarat la ANAF contractul In ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinere weaselciuy weaselciuy Buna ziua, Acuma cateva luni am inchiriat spatiul, un apartament 3 camere, la 3 studenti . Pana acuma 1 sapt cand au plecat pe neasteptate, au parut de ... (vezi toată discuția)