avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă am consolidat și construit un etaj în anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă am consolidat și construit un etaj în anul 1999 în baza ...

Dacă am consolidat și construit un etaj ăn anul1999 ăn baza legii 50 pot s-o ănscriu ăn cadastru și cartea funciara și intabulare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde in baza caror acte ati facut asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare (apartamentare) bloc rcorinat rcorinat Sa spunem ca un bloc are carte funciara si nr cadastral propriu corespunzator autorizatiei de construire. Ca fiecare din bloc apoi sa-si faca cartea funciara ... (vezi toată discuția)
Am acte de proprietate la parter și am consolidat și construit ... Nelu.francezu.1958@gmail.com Nelu.francezu.1958@gmail.com Am acre de proprietate la parter și am consolidat și construit un etaj am făcut declarație notarială că am construit an anul 2006 dar am dat greșit și ... (vezi toată discuția)
Modificare imobil fara autorizatie Abyeve Abyeve Buna ziua, am cumparat un imobil in anul 2006 cu o schita cadastrala cu o suprafata construita de 76.26 mp la care am facut modificari de extindere fara ... (vezi toată discuția)