avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, expun urmatoarea situatie in anul 2005 am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, expun urmatoarea situatie in anul 2005 am cumparat ...

Buna ziua,expun urmatoarea situatie in anul 2005 am cumparat un imobil cu 1030 mp teren ,ulterior am facut cadastru si la masuratori au iesit 930 mp,as dorii sa stiu daca in prezent pot revendica in instanta lipsa de teren .Multumesc cu respect
Au trecut 9 ani, depinde de muuuulte lucruri si de ce demersuri ati fi facut pana acum, cum ati cumparat etc.
Multumesc pentru raspuns,nu am facut nici un fel de demersuri ,am cumparat cu contract de vanzare cumparare,si ca si dovada detin de la arhiva ca cea care a detinut inaintea vinzatorului care mi a vandut mie ,intreaga suprafata care la randul sau a dobandit o tot prin contract de vanzare cumparare,Astfel numita fm vinde fiicei sale 1030mp teren ,fiica vinde la randul ei numitilor D i ,cu contract C-v tot 1030 ,,eu cumpar de la D,I tot 1030,ulterior cind fac cadastru constat acceasta suprafata lipsa.Multumesc .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie vazute actele, nu pare sa fi cumparat legal fara cadastru. Vorbiti cu un avocat, depinde de vecini, unde sunt ceilalti metri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in cartea funciara DaviDinea DaviDinea Salut prieteni. Am cumparat in anul 2000 o casa in Cluj N.Terenul pe care se afla casa era in indiviziune cu alti 2 proprietari care locuiau in alta casa in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren , mai multi proprietari Aleeex91 Aleeex91 Buna ziua , as dori sa cumpar un teren intravilan , dar am intampinat o problema Pe exstrasul de carte funciara , apare o suprafata totala de 3423 mp si 5 ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul dupa 14 ani revendica metele proprietatii vandute francisckonta francisckonta Ajutor! Buna ziua! La sfirsitul anului 2000 am cumparat una casa cu gradina in posesia careia am intrat imediat. [b]Mentionez ca metele proprietatii ... (vezi toată discuția)