avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am la parter în bloc un spațiu comercial ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am la parter în bloc un spațiu comercial (apare ...

Bună ziua! Am la parter în bloc un spațiu comercial (apare în cf ca și comercial). Ce tipuri de activități pot avea loc în el, în ce condiții? Sunt anumite coduri caen? Ma astept de exp sa nu se poata face un restaurant. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 22:22, 19 Noiembrie 2024
Depinde de vecini, se poate dezvolta orice afacere comerciala, atata timp cat se respecta viata privata a vecinilor si se obtin avizele necesare.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
Liliana Gradinaru, Avocat
Poate va ajuta:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Adevarul este ca nu-i totuna, puteti sa veniti cu orice argumente.
Acesti intreprinzatori, sa-si faca carciuma unde vor, numai intr-un bloc de locuit nu-i este locul. Pe bune, fiecare dintre noi stim, dar daca nu suntem noi afectati, incepem sa dam sfaturi... Si, da, si acel om care vrea sa deschisa un restaurant tre sa "faca" niste bani, dar sa-i faca unde trebuie. In fine - parerea mea !
Nu imi este clar daca imi raspundeti mie... Pentru ca nu cunoasteti opinia mea.

Legea spune ca mai sus. Opinia mea nu este in mesajul meu anterior. Ce se poate intampla in cursul existentei spatiului comercial... este iar alta situatie. Pentru asta insa trebuie sa se intereseze exact in functie de carcteristicile locului, ale asociatiei, vecinilor etc., infinite sunt caile Domnului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna avocat,
Cum sa nu va cunosc opinia - doar ce-am citit ras[unsul dv. de dupa postarea autorului.
Eu am veni si am adaugat un link de la alta discutie asemanatoare
Va rog sa ma scuzati !
Partea interesata este cel care a initiat topicul si poate ii este de folos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scuze, e posibil sa nu fi inteles eu mesajul dv.

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Gradinita la parterul blocului si curte de joaca in fata blocului stefanelul stefanelul Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 1. La parter functioneaza o gradinita cu aprox. 30-50 de copii. In fata blocului, inclusiv si sub balconul meu, este ... (vezi toată discuția)