avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Eu si sotia vrem sa divortam, am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Eu si sotia vrem sa divortam, am un apartament care ...

Buna ziua
Eu si sotia vrem sa divortam,am un apartament care l-am cumpărat inainte de casatorie si anul trecut am facut tot eu o investitie de 34000 de euro in el din bani mei,ea nu a pus nici un leu,a-si dori sa stiu cat i-ar reveni ei .va multumesc
Cătălin Zugravescu
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:16, 18 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Apartamentul fiind cumparat inainte de casatorie este bunul dvs. propriu.Daca doamna nu a investit nimic in acel apartament,nu are nici un drept si nu-i revine nimic dupa divort.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de dovezi, doamna cu ce aa contribuit la cheltuielile casatoriei, ce alte bunuri sunt etc. Vorbiti cu un avocat, partajele nu sunt chiar simplu de explicat...
Buna ziua,

Veniturile sotilor sunt comune, instanta de judecata va aprecia aportul ei, la acest bun, avand in vedere si veniturile salariale realizate de ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj vlad09 vlad09 Buna ziua! Am si eu o intrebare?Daca ma puteti ajuta: -am fost casatorit 5 ani cu fosta sotie dar am trait in Grecia nu am facut nimic in preuna am incercat ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui imobil in timpul casatoriei de unul dintre soti eli67 eli67 In cazul cumpararii unui imobil de catre unul dintre soti in timpul casatoriei, daca imobilul a fost achitat in totalitate de catre unul dintre soti, ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre partaj (urgent) Inginerul9 Inginerul9 Buna ziua, Sunt casatorit de 3 ani de zile si urmeaza din pacate divortul (nu am sa expun motivele) si partajul. Situatia mea: Inainte de casatorie am avut ... (vezi toată discuția)