avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata restanta or**ge
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata restanta or**ge

Salutare, am o factura restanta de la or***e in urma unei portari la un alt operator.
Valoare este de 900 lei si au trecut deja 3 luni de cand este neplatita, a fost transferata la o agentie de recuperare si astazi mi au trimis mesaj ca am ajuns in "stadiu pre legal" si sa platesc urgent.
Nu lucrez si nu am conturi bancare si nu am bunuri sau imobile pe numele meu. Unde se poate ajunge in situatia in care tot nu o sa platesc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:47, 18 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
se ajunge la a plati mult mai mult decat datorati. nu o sa ramaneti fara conturi sau bunuri toata viata, candva vor avea sa sa ia.
De acord cu colega. In plus, nu conteaza pe ce nume sunt bunurile, conteaza daca aveti cota-parte din ele si dac poate afla creditorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)
Salut, anaf mi-a blocat 2 conturi bancare. acestea nu aveau ... ciocan1313 ciocan1313 Salut am anaf mi-a blocat 2 conturi bancare. Acestea nu aveau nici un ban pe ele dar amandoua sunt-950 lei. Deci in total 1900 le ar trebui sa platesc. ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)