avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am fost eleva a unui liceu industrial ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am fost eleva a unui liceu industrial ...

Buna ziua!
Intrebarea mea este:Am fost eleva a unui liceu industrial si am facut practica in timpul scolii 1 si 1 luna despre care mi sa eliberat si o adeverinta ,a fost plátite si contributile de pensie in anul 1981 si 1982 .Acus as dori sa mi se calculeze ca vechime in munca dupa cite stim noi se poate dar casa de Pensii cere alte adeverinte decit ce am primit de la scoala,daca exista legea si de ce am nevoie pentru asta? Va multumec.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 19 Noiembrie 2024
Ce adeverinte va cer cei de la Casa de Pensii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asi dori sa stiu daca in legea 360/2023 scoala profesionala de ... Aurel Amalinei Aurel Amalinei Asi dori sa stiu daca in legea 360/2023 scoala profesionala de ucenici se ia in calcul ca vechime in munca si la ce articol din lege se stipuleaza asta ? (vezi toată discuția)
Practica in productie stagiu contributiv nicky63 nicky63 Buna ziua.Prin Decizia ICCJ 18/05.10.2015 se specifica: contributie la pensie perioada de practica in productie pentru cei care au absovit cursurile scolilor ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipată feliciamartinescu feliciamartinescu Șoțul are 57 și 35 de ani lucrați cu ani de grupa 1.Din ce am înțeles de la casa de pensii calcularea unei pensii anticipate se face la vîrsta de 60 de ... (vezi toată discuția)