avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, doresc sa mi dau demisia de la locul actual ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, doresc sa mi dau demisia de la locul actual de munca ...

Buna ziua, doresc sa mi dau demisia de la locul actual de munca (la un spital de stat), si vreau sa stiu daca seful departamentului nu doreste sa mi semneze demisia, cum procedez! ii dau nr. de inregistrare si o depun direct la manager? Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: lexmit31 , utilizator 16:36, 19 Noiembrie 2024
Seful Departamentului are vreo atributie de a semna cererile de demisie?

Angajatorul are obligatia de a inregistra demisia..el ia la cunostinta de decizia dvs si doar pune rezolutia cu sau fara preaviz.
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta art 81 si art 55b codul muncii tudordan83 tudordan83 Buna ziua, Doresc sa stiu care este diferenta dintre articolele 81 si 55 b din Codul Muncii. De ce doresc sa stiu acest lucru? Mai exact o sa va expun doua ... (vezi toată discuția)
Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat ... Ghio86 Ghio86 Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat de superiorul direct sa.o scriu dar nu a fost încă înregistrată în sistemul hr al ... (vezi toată discuția)
Depunere demisie intr-o institutie de stat Ariana5688 Ariana5688 Buna seara, Am ales sa scriu aici, pentru ca nu pe cine sa intreb, nici macar insitutia aflata in subordinea unui minister, institutie pentru care am lucrat ... (vezi toată discuția)