avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua : primesc pensia pe card ( in lei ), daca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua : primesc pensia pe card ( in lei ), daca ...

Buna ziua : primesc pensia pe card ( in lei )...........daca am o suma suficienta in lei pe card pot cumpara ( sa zicem 3000 ) euro de la ATM ?...............banca este Raiffeisen
Cel mai recent răspuns: convoyeur2004 , utilizator 22:59, 20 Noiembrie 2024
Da, puteti cumpara euro.
Multumesc....................Stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la retragerea de numerar din bancomat ibmoldovan ibmoldovan Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala turist american bejenaru bejenaru Buna ziua! As avea nevoie de cateva sfaturi: Un prieten, turist american a fost operat de urgenta in romania. la externare i s-a inmanat decontul pentru ... (vezi toată discuția)
Tranzactii ilegale aparute pe cardul meu de debit...si nu e card romanesc Cristina_Dima Cristina_Dima Buna nici nu mai stiu de pe unde sa o apuc si am decis sa apelez la cineva care sigur ma poate ajuta. am discutat si cu avocatul meu dar mi-as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)