avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce trebuie sa fac pentru a pastra acesta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce trebuie sa fac pentru a pastra acesta microintreprindere?

Buna seara, Dețin o microîntreprindere pe care am vrut sa o închid, dar printr-o răsturnare de situație, m am răzgândit. In momentul de față firma este dezmembrată, dar nu este radiata. Ce trebuie sa fac pentru a pastra acesta microintreprindere? Va rog să mă ajutați cu un răspuns.
Bogdan.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bobo_354 , utilizator 19:40, 19 Noiembrie 2024
Salutare.
Dezmembrata sau in dizolvare? se poate anula dizolvarea printr-o mentiune la Registru. Va pot ajuta.
Buna seara. Etapa 1 a fost finalizată, a apărut în M.O.

a scris:

Salutare.
Dezmembrata sau in dizolvare? se poate anula dizolvarea printr-o mentiune la Registru. Va pot ajuta.

Bun, faceti decizie de anulare dizolvare si depuneti un alt dosar la Registru cu aceasta mentiune.
Vă mulțumesc pentru consultanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am fost asociata si administrator (am detinut 50% din partile sociale si puteri depline) impreuna cu fostul meu sot intr-un SRL . Dupa divort am ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere firma Lexa1234 Lexa1234 Am o societate a cărui activitate se sistează la data de 30 noiembrie. După închiderea activității doresc sa fac demersurile necesare închiderii și ... (vezi toată discuția)