avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua , am 8 ani de grupa 2 a si a s dori da ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua , am 8 ani de grupa 2 a si a s dori da știu dacă ...

Bună ziua , am 8 ani de grupa 2 a si a s dori da știu dacă , cu noua lege se pun 4 luni la an , La pensie beneficiez de ceva ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:29, 20 Noiembrie 2024
Se pun 3 luni/an.
Beneficiile sunt urmatoarele:
-Reducerea varstei standard cu 2 ani si 8 luni, daca indepliniti conditia de stagiu complet contributiv.
-O majorare de punctaj de 0,25 puncte/luna/an pentru acea perioada.
-Stagiu aferent de 3 luni/an(adaos).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta paun anton paun anton VA SALUT am o intrebare legata de pensionarea mea pe caz de boal grad 2: -pe data de 1.04.2010.,am fost pensionat pe caz de boal in urma unui traumatism grav ... (vezi toată discuția)
Noua lege a pensiilor. kovacs_stefan kovacs_stefan Am 9 ani grupa I și 6 ani grupa II de muncă. Conform noii legi a pensiilor cești ani îmi vor ridica numărul de puncte de pensie? Mai corect spus am ceva ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Valentin Mester Valentin Mester Buna ziua,Urmaresc cu mult interes intrebarile puse pe acest forum.Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare:Anii lucrati in gr.II-a de muncaimi ... (vezi toată discuția)