avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie bun mobil
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie bun mobil

Bun mobil evaluat la suma 2100 euro . S-a efectuat prima licitatie la care nu s-a prezentat nici un licitant. La urmatoarea licitatie, conf art.443 inteleg ca se poate vinde la cel mai mare pret oferit . Nelamurirea mea este art 445 in care specifica ca bunul nu poate fi vandut la mai putin de 75% din pretul evaluat !?
Cum este corect?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAELA 1968 , utilizator 15:21, 9 Februarie 2010
cel mai mare pret oferit, nu mai mic de 75% din pretul evaluat.
asta la a doua licitatie
Multumesc pentru raspuns.
A doua licitatie, si ultima ....?

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret adjudecare imobil ContSters206995 ContSters206995 Buna ziua, Este vorba de un imobil scos la licitatie, care nu a fost vandut la prima licitatie deoarece nu s-a prezentat nimeni, astfel incat pretul a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa noul sau vechiul cod civil bianca34 bianca34 Buna seara. Desi am citit noul Cod Civil, exista prevederi legate de executarea silita care imi sunt neclare, motiv pentru care va cer ajutorul. M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobiliara laur01 laur01 Buna seara , as vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema de procedura de licitatie imobiliara.Daca este scos un teren la vinzare cu un pret care este ... (vezi toată discuția)