avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Verificare cumpărături supermarket in public la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Verificare cumpărături supermarket in public la vedere

Bună ziua! Aș vrea să știu dacă agenții de pază de la supermarket au dreptul să verifice conținutul plasei clientului, dacă e in conformitate cu bonul, în văzul celorlalți clienți fără respectarea intimității, pe motivul că așa i s-a transmis de pe camere, deoarece clienta verificata in public!! avea poșetă mare!. Verificarea in public a atras privirile și comentariile celorlalți. Se poate sesiza încălcarea GDPR? prin verificarea camerelor de supraveghere
Cel mai recent răspuns: utilizatorx , utilizator 16:39, 20 Noiembrie 2024
Nu, nu e o problema, i- a verificat punga, nu au dezbracat-o în public.
Atunci lezarea demnitatii cod penal? Perchezitionarea plasei in public...sub privirile celorlalti? Asa, pe motiv ca are poseta mare?? Ca doar nici la politie nu se fac perchezitii in public. Era in regula daca se intampla in spatiu privat, asa mi se pare, nu??

gi-jane2 a scris:

Nu, nu e o problema, i- a verificat punga, nu au dezbracat-o în public.

Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
utilizatorx, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci lezarea demnitatii cod penal?

nu exista asa ceva in codul penal, a fost, nu mai e.
nu a fost o perchezitie , a verificat prin comparatie bonul cu produsele. Nu mai cautati probleme unde nu sunt.
daca o ducea in separeu, ziceati ca ii pierde vremea sau o sechestreaza.
Doamna, cadru didactic a fost verificata în văzul elevilor care erau și ei la casă și a înca zeci de persoane. Deja a luat măsuri legale. Și, da, conform art 46 d) legea 333/2003, agentul verifica DOAR daca există dovezi de fapte ilicite. Tocmai mi-am răspuns singur, dar, mulțumesc

gi-jane2 a scris:

Atunci lezarea demnitatii cod penal?

nu exista asa ceva in codul penal, a fost, nu mai e.
nu a fost o perchezitie , a verificat prin comparatie bonul cu produsele. Nu mai cautati probleme unde nu sunt.
daca o ducea in separeu, ziceati ca ii pierde vremea sau o sechestreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)
Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial ... cris2d2 cris2d2 Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial este acostata de paznic la iesire si somata sa-i arate continutul bagajului (sau este ... (vezi toată discuția)
Obligatiunile agentilor de paza carmen_25 carmen_25 Lucrez la un supermarchet si anume Cora.Agentii de paza sunt angajati Cora nu sunt o firma de securitate gen BGS sau altele.in urma cu cateva luni li s-a parut ... (vezi toată discuția)