avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,dacă eu trec fratelui meu în casa mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,dacă eu trec fratelui meu în casa mea dreptul de ...

Buna ziua,dacă eu trec fratelui meu în casa mea dreptul de uzulfruct viager, el poate instraina acest drept sau poate vinde (terenul și casa fiind ale mele) sau sa -I dau dreptul de locuit cat este în viață
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Mar1967, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:01, 20 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
incheiati un contract de comodat si atat, nu ii dati drept de uzufruct pt ca nu va puteti razgandi, poate aduce pe cine vrea in casa, poate inchiria, poate cesiona... deci nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie sau vanzare- cumparare? nenea toto nenea toto dupa moartea mamei a ramas o mostenire mie si fratelui meu pe care vrem sa o dam baiatului cel mic al fratelui .Noi vrem cu donatie ,iar el vrea cu act de ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Sorina34 Sorina34 Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)
Chirie la primarie si habitatie viagera MarcusPopovici MarcusPopovici Buna ziua. As dori un sfat in urmatoarea situatie: am mostenit jumatate de casa de la tata si as vrea sa cumpar cealalta jumatate, de la o doamna de 78 de ani, ... (vezi toată discuția)