avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă partajul se face prin instanță ce suma trebuie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă partajul se face prin instanță ce suma trebuie plătită ...

Dacă partajul se face prin instanță ce suma trebuie plătită dacă apartamentul valorează în jur de 70 mii euro ? Care varianta este mai ieftină notar sau instanță?Cel care deschide acțiune în instanță este obligat să suporte singur toată cheltuiala de partaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:01, 21 Noiembrie 2024
50% din aceasta valoare (6.105 lei + 1% pentru ce depășește 250.000 lei.)

Reclamantul, cel care sesizează instanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru in instanta auricius auricius Buna ziua. Am facut o chitanta de mana pt cumpararea unui apartament pe care am platit 20000E urmand ca actele sa se faca la o data ulterioara dupa achitarea ... (vezi toată discuția)
Taxe de timbru judiciare magda popescu magda popescu Buna ziua! Pt. dezbaterea unei succesiuni succesive, in Instanta (prin notariat n-am reusit pt. ca sunt mai multi mostenitori si nu se inteleg), avand in ... (vezi toată discuția)
Urgent - taxa de timbru partaj mediator CrisIoana73 CrisIoana73 Buna ziua, Am nevoie de un raspuns urgent, pana nu expira cele 10 zile pt plata taxei de timbru. Am semnat acord comun de divort si partaj la mediator. Eu ... (vezi toată discuția)