avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Fratele meu a dat o declarație pe propria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Fratele meu a dat o declarație pe propria răspundere ...

Bună. Fratele meu a dat o declarație pe propria răspundere în fața unui notar că este unic moștenitor cu toate că eu sunt în viață, pentru a putea face anumite vânzări de terenuri împreună cu surorile mamei mele decedate. Nu știu unde a dat declarația, dar vreau să întru în posesia ei deoarece am confirmarea unei instituții că o au iar fratele meu susține că nu a dat această declarație. Unde să mă adresez pentru a întra în posesia ei. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:24, 21 Noiembrie 2024
Succesiunea după mama dvs s-a dezbătut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire CRISTINA59 CRISTINA59 As vrea sa expun urmatoarea situatie pentru a primi raspunsul care sa ma ajute sa o rezolv : Suntem trei frati,doua fete si un baiat. Fratele este o persoana ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de mostenire dupa moartea tatalui MihaelaMerlusca MihaelaMerlusca Sunt unicul copil la parinti si dupa moartea tatàlui ( in 25/05/2011), am ramas doar cu mama. Tatal meu a cumparat impreuna cu mama apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Proprietati legale sau nu , vanzare legala sau nu , ctn.mariana ctn.mariana Buna ziua, Am o mare problema legata de mostenirea mamei mele daca pot sa o numesc mostenire . Mama mea a avut inca 4 frati, dintre care numai ea si o ... (vezi toată discuția)